Sipoon lukiosta valmistuneiden yhteisö

Puurojuhla 7.12.

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo…

Nyt sitä puuroa saa, nimittäin Sipoon lukion senioreiden puurojuhlassa!

 

Puurojuhla järjestetään perjantaina 7.12.2018 klo 18 alkaen Sipoon Enterillä. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki nykyiset ja entiset lukiolaiset sekä opettajat. Tapaammehan siis Sinutkin tapaamassa lukiokavereitasi ja muistelemassa lukioaikojasi? Lukiokavereiden ja -muistojen lisäksi ohjelmassa on herkulliset puurotarjoilut sekä jouluista puuhaa!

 

Kulujen kattamiseksi tilaisuuden osallistumismaksu on 2e. Sipoon lukion senioreiden jäseniltä ei peritä maksua. Halutessasi ehdit vielä liittyä jäseneksi osoitteessa sipoonlukio.net! Ensimmäinen jäsenyysvuosi on jokaiselle uudelle jäsenelle maksuton.

Nähdään puurojuhlassa!

 

Sipoon lukion seniorit
Salla Saari (0504947196), puheenjohtaja